Treball
Esteu aquí: Inici Treball Autoocupació

Autoocupació

XARXA EMPRÉN: per la creació d'empreses - Departament d'Empresa i Ocupació 

Inclou un banc de casos, els punts d'assessorament de Catalunya per a la creació d'empreses i informació de tot el procés de creació, des de la idea [motivació] al procés de creació i com consolidar i fer crèixer l'empresa...

GlobaLleida

Objectius: difondre l'esperit emprenedor, fomentar l'autoocupació, captar inversions forànies interessants per a la ciutat, fomentar els polígons empresarials, generar i recopilar informació socioeconòmica de Lleida i promoure el disseny i la innovació tecnològica com a eines de competitivitat.

GlobaLleida, junts pel territori.
Av. Tortosa, 2 [edifici Mercolleida]

Tel. 973 72 55 22 

Patronat de Promoció Econòmica - Diputació de Lleida 

El Patronat està format per diverses àrees: dinamització empresarial, eurogestió, innovació, responsabilitat social empresarial, etc.

Fundació CEEI Lleida

La Fundació CEEI Lleida és un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida amb l'objectiu d'identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consistents.

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida

Objectius: La contribució a la creació i consolidació de projectes empresarials viables per les comarques de Lleida, ajudar a incrementar la qualitat del teixit empresarial, contribuir a la generació d'ocupació i millorar la formació empresarial dels nostres emprenedors.

Consorci per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya - CP'AC

Fundació privada que forma part  de les entitats col·laboradores del programa INICIA del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Objectius: Informació i motivació per a l'autoocupació, orientació personalitzada a l'emprenedor, assessorament per a l'elaboració del pla d'empresa, formació en gestió empresarial, anàlisi de viabilitat del projecte, suport en la recerca de recursos financers, gestió d'una cartera de microcrèdits, acompanyament en l'inici de l'activitat i coaching per a la consolidació del negoci.

 

Darrera actualització: 19 de gener de 2017


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal